Bahçeli, Dervişoğlu’ndan idam ipini istedi

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, MHP lideri Bahçeli’nin Erdoğan’a seslenerek Öcalan’ın idamını isteyip ip fırlatmasına gönderme yaparak kürsüden ip fırlattı. MHP lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti grubundan o ipi istedi. Bahçeli’nin o ipi Genel Merkez’deki makam odasına asacağı öğrenildi.

Bahçeli, Dervişoğlu’ndan idam ipini istedi
Yayınlama: 23.10.2024
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 2007’deki bir mitingde dönemin Başbakanı Erdoğan’a yönelik yaptığı “Öcalan’ın idamı” açıklamasına ve o sırada kürsüden attığı ipe atıfta bulunarak, kendi partisinin grup toplantısında ip fırlattı.

Bahçeli’nin, “Öcalan TBMM’de konuşsun, terörün bittiğini açıklasın ve umut hakkı için başvursun” şeklindeki çağrısına sert bir şekilde karşı çıkan Dervişoğlu, “Bu Meclis’e cesedimizi çiğnemeden giremez” ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ O İPİ İSTEDİ

Son dakika bilgisine göre; MHP lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti grubundan o ipi istedi. Bahçeli’nin o ipi Genel Merkez’deki makam odasına asacağı öğrenildi.

Bengü Türk Genel Yayın Yönetmeni Ünal Kaya, “MHP lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti Grubundan o ipi istedi, Genel Merkez’deki makam odasına asacak” dedi.

Haber Merkezi