Saadet Partili Gökhan Gerçek’ten çarpıcı iddia: “Harmancık semaları spreyleniyor”

Saadet Partisi GİK Üyesi Gökhan Gerçek, sosyal medya hesabında yaptığı bir paylaşımda Harmancık semalarının uçaklarla spreylenerek zehirlendiğini iddia etti. Gerçek, bu işlemle insanların ve tarım topraklarının zarar gördüğünü öne sürerken, küresel güçlerin dünya nüfusunu azaltma planlarına dikkat çekti.

Saadet Partili Gökhan Gerçek’ten çarpıcı iddia: “Harmancık semaları spreyleniyor”
Yayınlama: 20.09.2024
A+
A-

Başka Gazete köşe yazarı Selahattin Adıgüzeller, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Gökhan Gerçek’in sosyal medya hesabından yaptığı dikkat çekici bir paylaşımı gündemine taşıdı. Gökhan Gerçek, Harmancık semalarından çektiği bir gökyüzü fotoğrafını paylaşarak, uçakların gökyüzüne sprey sıktığını iddia etti.

Gerçek, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Dün akşam da, Harmancık semaları birkaç uçak tarafından spreylendi. Buna izin verenleri uyarıyoruz, hesap günü var”

Bu paylaşımın ardından Adıgüzeller, Gerçek’i telefonla arayarak konuya ilişkin detayları sordu. Gerçek, endişelerini şu sözlerle dile getirdi:

“Korkmazsak başımıza daha çok şeyler gelecek. Tehlikeyi kimse göremiyor, halkımız da ülkemizi yönetenler de tehlikenin farkında değil!”

TOZLAR İNSAN SAĞLIĞINI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Gerçek, spreylenme olayını özetlerken, sıkılan gazların içinde canlılara ve tarım ürünlerine zarar veren alüminyum ve metal tozlarının bulunduğunu belirtti. Bu tozların insanların sağlığını olumsuz etkilediğini ve tarım topraklarına zarar verdiğini vurgulayan Gerçek, özellikle yağmur bulutları geldiğinde bu işlemin yapıldığını ve yağışların engellendiğini öne sürdü.

Adıgüzeller’in, bu spreylenme olayını kimlerin ve neden yaptığı sorusuna ise Gökhan Gerçek şu çarpıcı yanıtı verdi:
“Amaç, dünya nüfusunu 500 milyona düşürmek… Küresel güçlerin ülkelerdeki nüfusu azaltmak için kullandıkları yollardan sadece biri…”

Haber Merkezi