BursaKart nedir? BursaKart bakiye sorgulaması nasıl yapılır?

Bursalılar toplu ulaşımdan faydalanmak için BursaKart’lı olmak zorunda. Peki BursaKart nedir, BursaKart bakiye sorgulaması nasıl yapılır?

BursaKart nedir? BursaKart bakiye sorgulaması nasıl yapılır?
Yayınlama: 19.09.2024
A+
A-

Bursa’da toplu ulaşım sistemlerinde kullanılan kartlara BursaKart denir. Şehir içi ulaşım ağından rahatlıkla faydalanabilmeniz için akıllı BursaKart ile kolayca seyahat edebilirsiniz. İndirimli ve Ücretsiz BursaKart kullanabilecek yolcular akıllı kart sistemi sayesinde ilk başvuru sonrası haklarından rahatlıkla faydalanabiliyor.

Şehir içinde sıklıkla seyahat eden yolcular ise Abonman BursaKart tipleri ile indirimli seyahat edebiliyor.

BursaKart; kent genelinde yaygın olarak bulunan BursaKart satış noktası logosunun bulunduğu bayilerden ve Kiosklardan satın alınabilir.

BursaKart bünyesindeki tüm kartlara internet üzerinden kredi kartı veya banka kartından çevrimiçi yükleme yapılabilir.

BURSAKART BAKİYE SORGULAMASI NASIL YAPILIR?

BursaKartınızın bakiyesini öğrenmek istiyorsanız dolum cihazlarından bakiye sorgulaması yapabilirsiniz. Bunun dışında en çok kullanılan yöntem ise internet üzerinden sorgulama yapmak.

İnternet üzerinden bakiye sorgulaması yapacaksanız https://www.bursakart.com.tr/cardoperations/cardload üzerinden giriş yapmanız ve üye olmanız gerekiyor. Burada talimatları takip ederek BursaKartınızın bakiyesini öğrenmeniz mümkün.

İnternet üzerinden ayrıca online dolum da gerçekleştirilebiliyor.

Haber Merkezi