Dilan Polat’tan cezaevi anıları: “Milan ‘sen çok kötü annesin’ dedi”

Dilan Polat, serbest kaldıktan sonra yaşadığı zorlukları ve cezaevindeki günlerini takipçileriyle paylaştı. Diz kapağındaki izini gösteren Polat, yaşadığı sıkıntıları ve çocuklarıyla geçirdiği zamanı anlattı. “Evlat bambaşka, her anı çok zor geçti” dedi.

Dilan Polat’tan cezaevi anıları: “Milan ‘sen çok kötü annesin’ dedi”
Yayınlama: 17.09.2024
A+
A-

Geçen yıl kasım ayında kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanan ve ağustos ayında serbest kalan Dilan Polat, yaşadığı süreci takipçileriyle paylaştı.

Polat, diz kapağındaki izini göstererek, avukat odasında bayıldığını ve bu izin oradan kaldığını belirtti. Duygularını ifade etmenin zor olduğunu söyleyen Polat, bu konuda konuşmanın zamanının ve yerinin şu anda uygun olmadığını ekledi.

49 KİLOYA DÜŞTÜ

Tahliye olduktan sonra vücut değişiklikleri ve yaşadığı zorluklar hakkında bilgi veren Polat, şu anda 49 kilo olduğunu ifade etti. Çocuklarıyla vakit geçirmek istediğini ve onları okulda görmekle ilgili endişelerini dile getirdi. “Çocuklar benim için çok değerli. Milan’ı okula kayıt ettirebilecek miyim diye rüyalarımda görüyordum. Şükürler olsun ki şimdi yanındayım” dedi.

Cezaevinde geçirdiği günleri de anlatan Polat, ziyaretlerin cam arkasında yapıldığını ve her koğuşa dönerken bayıldığını anlattı. “O günler çok zor geçti, hayat boyu unutamam” dedi. Polat ayrıca, “Evlatların değeri bambaşka, Milan bana ‘Sen çok kötü annesin, gelmiyorsun’ demişti. Her anı çok zor geçti” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi