Kızılcık Şerbeti’nden yeni fragman yayınlandı

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezonunun ilk bölümüne ait ikinci tanıtım fragmanı yayınlandı. Müjde Uzman’ın diziden ayrılmasıyla birlikte, Şebnem Bozoklu, Fırat Çelik ve Şebnem Dönmez kadroya katıldı. Ayrıca, fragmanda geçen sezonun finalinde balkondan düşen Görkem karakterinin hayatta olduğu ve hamile olduğu ortaya çıktı. Yeni sezon yarın başlıyor!

Kızılcık Şerbeti’nden yeni fragman yayınlandı
Yayınlama: 12.09.2024
A+
A-

Sevilen dizi Kızılcık Şerbeti‘nin yeni sezonunun ilk bölümüne ait ikinci tanıtım fragmanı nihayet yayınlandı. Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleminden çıkan senaryoyla ekranlara gelen dizinin önemli karakterlerinden ‘Alev’i canlandıran Müjde Uzman, bu sezon kadrodan ayrıldı.

Yeni sezonun dikkat çeken isimleri arasında, Kıvılcım’ın İzmir’deki teyzesinin kızı Meri karakteriyle Şebnem Bozoklu, Kıvılcım’ın hayatına yeni bir soluk getirecek Cemal’i oynayacak Fırat Çelik ve Giray’ın üvey annesi Heves rolüyle Şebnem Dönmez yer alacak. Ayrıca, geçtiğimiz sezonun şok edici finalinde balkondan düşen Görkem karakterinin hayatta olduğunu ve hamile olduğunu gösteren detaylar fragmanda dikkat çekti.

Dizinin merakla beklenen yeni sezonu, yarın (13 Eylül) izleyicileriyle buluşacak.

Fragmanı izlemek için tıklayın…

Haber Merkezi