Nilüfer Belediyespor’un voleybolcusu evinde ölü bulundu

Nilüfer Belediyespor’da forma giyen Porto Rikolu voleybolcu Pilar Marie Victoria Lopez, evinde ölü bulundu. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlatırken, 28 yaşındaki sporcunun ölümüne neyin neden olduğu adli tıp raporunda belirlenecek.

Nilüfer Belediyespor’un voleybolcusu evinde ölü bulundu
Yayınlama: 29.08.2024
A+
A-

Nilüfer Belediyespor’da forma giyen 29 yaşındaki Porto Rikolu voleybolcu habersiz bir şekilde takımın idmanına çıkmadı. Bunun üzerinde kulüp yetkililer sporcuya ulaşmaya çalıştıysa da bir türlü ulaşamadı.

Sporcuya ulaşmaya çalışan kulüp yetkilileri, Lopez’in Bursa’daki evine gittiklerinde, onun cansız bedeniyle karşılaştı. Savcılık, olayla ilgili bir soruşturma başlattı ve Lopez’in ölüm nedeninin kesin olarak adli tıp raporuyla belirleneceği belirtildi.

Nilüfer Belediyespor Başkanı Muharrem Or, oyuncularının kaybı nedeniyle büyük üzüntü duyduklarını ifade ederek, olayın detaylarının savcılığın incelemesinin ardından açıklanacağını ve kulüp olarak bir basın toplantısı düzenleyeceklerini duyurdu.

Genç voleybolcunun Instagram hesabında yaptığı son paylaşımın üzerinden sadece 24 saat geçtiği tespit edildi. Lopez’in, takım arkadaşı Ege Melisa Bükmen ile çekildiği bir fotoğrafı ‘Meli ve Voleybol’ notuyla paylaştığı görüldü.

1995 doğumlu Pilar Marie Victoria Lopez, geçtiğimiz sezon Fransa’nın Beziers Volley takımından Nilüfer Belediyespor’a transfer olmuştu ve aynı zamanda Porto Riko Milli Takımı’nda da görev yapıyordu.

Haber Merkezi