CHP Gemlik’te Nermin Efeoğlu Kadın Kolu’na aday

CHP’de Kadın Kolları kongre takviminin belirlenmesinin ardından mevcut başkan Nermin Efeoğlu, Gemlik CHP Kadın Kolları Başkanlığı’na aday olduğunu duyurdu.

CHP Gemlik’te Nermin Efeoğlu Kadın Kolu’na aday
Yayınlama: 16.05.2024
A+
A-

CHP’de Kadın Kolları kongre takviminin belirlenmesinin ardından mevcut başkan Nermin Efeoğlu, parti binasında kalabalık bir grupla gerçekleştirdiği basın açıklamasında adaylığını açıkladı. Açıklamaya CHP Gemlik İlçe Başkanı Servet Pehlivan, başkan yardımcıları, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Açıklamada konuşan Efeoğlu, üye olduktan sonra partisinin bütün çalışmalarına katıldığını, bir genel ve bir yerel olmak üzere iki seçimde de sahalarda çalışmalara katıldığını söyledi. Yerel seçimde kadın kolları yönetimine girdikten sonra çeşitli sebeplerle başkan olduğunu söyleyen Efeoğlu, “Göreve geldikten sonra başkan adayımızın açıklanmasıyla birlikte çalışmalarımıza hız kesmeden devam ettik. Kapı kapı dolaşıp olmamız gereken her yerde olarak Gemlikli hemşerilerimizin gönlüne dokunduk. Yerel seçimlerde de Gemlik belediyemizi ve büyükşehir belediyemizi kazanarak büyük bir zafere imza attık.” dedi.

“PARTİMİZİ GENELDE İKTİDARA TAŞIMAK İÇİN GAYRET GÖSTERECEĞİZ”

Demokrasi gereği kongre süreçlerinin başladığını belirten Efeoğlu, bulunduğu göreve seçilmiş bir kadın kolu başkanı olarak devam etmek istediğini belirtti.

Efeoğlu şöyle konuştu:

“Partimizi genelde iktidara taşımak için elimizden gelen gayreti ve özveriyi göstereceğimize olan inancım tamdır. Disiplinli bir çalışma programı hazırlayarak yapacağımız projeler ve çalışmalar için desteğinize talibim, verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğime tüm Gemlikli hemşerilerime söz veriyorum. Bana destek olmak için yanımda olan herkese teşekkür ediyorum.”

CHP Gemlik Kadın Kolu kongresi, 3 Haziran Pazartesi günü, Gemlik Belediyesi Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası’nda yapılacak.

Haber Merkezi