CHP Bursa İl Başkanı Yeşiltaş’tan zafer mesajı: “Bursa’yı gülümsettik, Türkiye’yi de gülümseteceğiz”

Bursa’daki seçim zaferinin ardından X hesabı üzerinden paylaşım yapan CHP bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, “Gemlik, Mudanya ve Nilüfer ilçelerimize ek olarak Harmancık, Mustafakemalpaşa ve Osmangazi ilçelerimizi de sosyal ve halkçı belediyecilikle buluşturduk. Emeği geçen herkese yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Bursamızı gülümsettik, Türkiyemizi de gülümseteceğiz.” dedi.

CHP Bursa İl Başkanı Yeşiltaş’tan zafer mesajı: “Bursa’yı gülümsettik, Türkiye’yi de gülümseteceğiz”
Yayınlama: 04.04.2024
A+
A-

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nde CHP’nin Bursa’daki zaferinin mimarlarında CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, X hesabından paylaştığı videoyla seçim sonuçlarına dair ilk görüşünü paylaştı.

17 Eylül 2023’te göreve gelen Yeşiltaş, Yılmaz Akkılıç’tan 47 yıl sonra Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni kazanan İl Başkanı olmayı hedeflediğini ve bunun hem çocuklarına hem de şehrine bırakacağı en büyük miras olacağını söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’le tarihi bir başarıya imza atarak seçimi önemli bir farkla kazandıklarını söyleyen Yeşiltaş, “Gemlik, Mudanya ve Nilüfer ilçelerimize ek olarak Harmancık, Mustafakemalpaşa ve Osmangazi ilçelerimizi de sosyal ve halkçı belediyecilikle buluşturduk. Emeği geçen herkese yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Bursamızı gülümsettik, Türkiyemizi de gülümseteceğiz. Başardık, yine başaracağız. Gülümseyin Bursa’dasınız!” dedi.

Haber Merkezi