Banu Parlak kimdir?

Son dönemlerde adı Dilan Polat ve Engin Polat çiftiyle yaşadığı polemikle gündeme gelen Banu Parlak, kooperatif dolandırıcılığı iddiasıyla bugün gözaltına alındı. Peki, Banu Parlak kimdir, kaç yaşında, neden gözaltına alındı?

Banu Parlak kimdir?
Yayınlama: 03.11.2023
A+
A-

Banu Parlak, 1987 yılında Kastamonu’da dünyaya geldi.

Parlak, arabasnın içinde söylediği şarkılar ve paylaştığı videolarla geçmiş dönemlerde adından sıkça söz ettirdi.

Müzik kariyerine “Narin Yarim” adlı single çalışmasıyla adım atan Parlak, bu şarkısıyla dinleyiciler arasında popülerlik kazandı.

Banu Parlak, 2017 yılında Okan Öztürk ile evlendi ancak bu evlilik daha sonra olaylı bir şekilde sona erdi. Parlak’ın evliliğinden bir kız çocuğu var.

BANU PARLAK NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

Dilan Polat’la yaşadığı polemikle ve iş yerlerine yapılan silahlı saldırılarla gündeme gelen şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, İstanbul Havalimanı’na giderken uygulama noktasında durduruldu.

Kooperatif dolandırıcılığı iddiasıyla gözaltına alınan Parlak için Küçükçekmece 2. Sulh Ceza Hakimliğince hakkında arama kararı olduğu görüldü.

Bunun üzerine gözaltına alınan Parlak işlemleri için İstanbul Havalimanı’ndaki Gaziosmanpaşa Adliyesi ek hizmet binasına sevk edildi. Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) yoluyla hakim karşısında çıkan Banu Parlak, görülen mahkemenin ardından serbest kalarak havalimanından ayrıldı.

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak gözaltına alındı

Banu Parlak serbest bırakıldı

Haber Merkezi